Kontak – Hotel Sonce

Хотел Сонце – Приватна установа за социјална заштита и нега на стари лица На падините на Водно со прекрасен панорамски поглед на Скопје, Македонија во непосредна близина на центарот на Градот. Животниот век е полн со различни предизвици, кои за жал понекогаш не соочуваат со одредени ограничувања во функционирањето и ни е потребна помош или …

Kontak – Hotel Sonce Read More »