Kontak – Hotel Sonce

Хотел Сонце – Приватна установа за социјална заштита и нега на стари лица

На падините на Водно со прекрасен панорамски поглед на Скопје, Македонија во непосредна близина на центарот на Градот.

Животниот век е полн со различни предизвици, кои за жал понекогаш не соочуваат со одредени ограничувања во функционирањето и ни е потребна помош или поддршка, а скоро секогаш споделување. Најчесто осаменоста и тагата се придружни елементи на ваквите состојби. Повремено нашите најблиски не се во можност заради секојдневните обврски или потребната стручност да ни излезат во пресрет. Тоа никако не значи дека не сме сакани од нивна страна. Но осаменоста е нешто што не смее да се поддржува и нешто што не прави да се пасивизираме и оттуѓуваме.

Адреса :
Ул Благоја Гојан бр.43 Macedonia Skopje

Tел:
02273 3199, 071230812, 078439721, 078439720

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *