Блог

коментари

Новости
27.04.2017

Анкета за истражување на задоволството на клиентите

Почитувани, со цел да заокружиме една година од работењето на ЕЦ Сонце, би сакале да го испитаме задоволството кај нашите клиенти, со цел да определиме во кој дел треба д...

ПОВЕЌЕ

коментари

Новости
24.04.2017

Организирање на роденденски забави

Дали Вашите деца ги надраснаа класичните роденденски забави во игротеките и маскотите од цртаните филмови? Тогаш е време за роденден со ЕЦ СОНЦЕ!!! Претворете ја роденде...

ПОВЕЌЕ

коментари

Новости
01.01.2017

Играме, учиме и растеме заедно

Ново во ЕЦ Сонце, курсот "играме, учиме и растеме заедно", е наменет за деца од 3 до 6 годишна возраст, деца кои што од било која причина не посетуваат градинка, или посе...

ПОВЕЌЕ

коментари

Новости
01.04.2017

Подготвителни курсеви за TOEFL, IELTS!

ЕЦ Сонце врши подготовка за TOEFL и IELTS. ИНТЕНЗИВЕН- 1 месец, 2 часа неделно по 120 мин РЕДОВЕН- 2 месеци, 2 часа неделно по 60 мин.

ПОВЕЌЕ

© ЕЦ СОНЦЕ - сите права задржани