Блог

коментари

Теми за разговор
21.03.2018

Зошто балет?

Кога станува збор за своето дете, родителите го посакуваат најдоброто. Изложеноста на спортот и уметноста како дел од физичките активности кои ни се понудени се од големо...

ПОВЕЌЕ

коментари

Теми за разговор
10.03.2018

Се ближи тромесечието, останете концентрирани

Едно е сигурно, мора да го загреете столчето и тоа без оправдување. Најлошата работа од се е тоа што само по десетина минути над книга ви снемува инспирација. На сите ни...

ПОВЕЌЕ

коментари

Новости
12.12.2017

На зимски распуст во СОНЦЕ

И оваа зима „На зимски распуст во СОНЦЕ“!!!
Програмата е на неделно ниво и тоа:
- од 08.01.2018 до 12.01.2018
- од 15.01.2018 до 19.01.2018
во...

ПОВЕЌЕ

коментари

Теми за разговор
05.12.2017

ВОСПИТАЈТЕ ПАМЕТНО, КУЛТУРНО И СПОСОБНО ДЕТЕ

Не постои родител кој не сонува неговото дете да биде паметно, фино, културно, способно... Со еден збор, генијално дете.

Сепак, и покрај многуте прирачниц...

ПОВЕЌЕ

© ЕЦ СОНЦЕ - сите права задржани