Блог

коментари

Теми за разговор
10.03.2018

Се ближи тромесечието, останете концентрирани

Едно е сигурно, мора да го загреете столчето и тоа без оправдување. Најлошата работа од се е тоа што само по десетина минути над книга ви снемува инспирација. На сите ни...

ПОВЕЌЕ

коментари

Теми за разговор
05.12.2017

ВОСПИТАЈТЕ ПАМЕТНО, КУЛТУРНО И СПОСОБНО ДЕТЕ

Не постои родител кој не сонува неговото дете да биде паметно, фино, културно, способно... Со еден збор, генијално дете.

Сепак, и покрај многуте прирачниц...

ПОВЕЌЕ

коментари

Теми за разговор
27.11.2017

Што често им велиме на децата, а НЕ треба

Било да се најдеме на детско игралиште, да посетиме детска градинка или училиште, или да појдеме на роденденска забава, секогаш можеме да бидеме сигурни дека ќе слушнеме...

ПОВЕЌЕ

коментари

Теми за разговор
17.11.2017

Интелектуално стимулирање на децата

Детството на нас родителите, не беше исполнето со толкаво изобилство од интелектуално стимулирачки играчки, па почнавме да се прашуваме дали заради тоа имаме некаков...

ПОВЕЌЕ

коментари

Теми за разговор
29.06.2017

Орална хигиена кај децата

За оралната хигиена кај децата, од тоа како треба да се чистат првите заби и појавата на кариесот кај децата, разговаравме со Др. Лидија Димова од Стоматолошката орди...

ПОВЕЌЕ

© ЕЦ СОНЦЕ - сите права задржани