Предновогодишна приредба

23.12.2017

Едукативниот центар СОНЦЕ организира предновогодишна приредба со децата кои што го посетуваат центарот. Настанот ќе се одржи во Домот на АРМ на 23.12.2017 година со почеток од 18:00 часот. Картите може да се набават во просториите на Едукативниот центар СОНЦЕ по цена од 150 денари.

© ЕЦ СОНЦЕ - сите права задржани