Бесплатни промотивни часови по Класичен и Модерен балет

29.08.2017

Почитувани родители, во периодот од 29.08 до 31.08 ќе се одржат бесплатни промотивни часови по класичен и модерен балет. На овие часови децата ќе може да се запознаат со своите педагози за балет, да ги видат нашите простории и да видат што точно претставува класичниот или модерниот балет. На овие часови може да се присуствува со претходна најава на телефон 071 935 208 или во просториите на ЕЦ Сонце. Со часови започнуваме на 01.09.2017 година.

Термини за бесплатните промотивни часови:

29:08 (Вторник)
17:00-18:00 часот - Модерен балет - почетна група 4-6 години

18:00-19:00 часот - Модерен балет - почетна група 7-11 години

19:00-20:00 часот - Класичен балет - напредна група 4-6 години

20:00-21:00 часот - Класичен балет - напредна група 7-11 години

30.08 (Среда)
17:00-18:00 часот - Класичен балет - почетна група 4-6 години

18:00-19:00 часот - Класичен балет - почетна група 7-11 години

19:00-20:00 часот - Модерен балет - напредна група 4-6 години

20:00-21:00 часот - Модерен балет - напредна група 7-11 години

31:08 (Четврток)
17:00-18:00 часот - Модерен балет - почетна група 4-6 години

18:00-19:00 часот - Модерен балет - почетна група 7-11 години

19:00-20:00 часот - Класичен балет - напредна група 4-6 години

20:00-21:00 часот - Класичен балет - напредна група 7-11 години

© ЕЦ СОНЦЕ - сите права задржани