Годишна претстава " Сонце"

15.06.2017

Ја завршуваме учебната година со посебен настан! Годишната претстава Сонце ќе ја организираат децата кои што изминатата година беа дел од нашата програма. Еден час исполнет со игра и забава, во чест на доаѓањето на летото. Претставата ќе се случи на 15.06.2017 година со почеток од 18:00 часот во Театар 007. Влезниците чинат 150 ден и се во ограничен број.

© ЕЦ СОНЦЕ - сите права задржани