Креативна работилница и дружење со Donald Duck

02.05.2017

Почитувани, на 06.05.2017 Сабота од 12:00 до 14:00 часот ќе се дружиме со Доналд. Како и претходните креативни работилница и оваа ќе биде на тема лик од цртаните филмови. Ќе бидеме креативни, ќе боиме, цртаме, играме и ќе се дружиме со Доналд. Цената е 250 денари за деца кои посетуваат курсеви во ЕЦ Сонце или 300 денари за деца кои не посетуваат курсеви или активности во ЕЦ Сонце. Пријавувањето е задолжително на телефон 071 935 208 до Петок 05.05.2017 до 22 часот. Ве чекаме на супер дружење!

© ЕЦ СОНЦЕ - сите права задржани