На зимски распуст во СОНЦЕ

12.12.2017

И оваа зима „На зимски распуст во СОНЦЕ“!!!
Програмата е на неделно ниво и тоа:
- од 08.01.2018 до 12.01.2018
- од 15.01.2018 до 19.01.2018
во период од 08:00 до 17:00 часот.

Распоред на активности:

Понеделник
08:00-08:30 - прием на деца
08:30-09:00 - појадок
09:00-09:30 - утринска гимнастика во сала
09:30-10:30 - зимски лудории во парк
(доколку дозволува времето)
10:30-11:00 - ужинка со топол напиток
11:00-13:00 - свириме на гитара со проф. Филип
13:00-13:30 - ручек
13:30-15:00 - натпревар во составување на сложувалки
15:00-16:30 - Disney movie time
16:30-17:00 - подготовка за заминување

Вторник
08:00-08:30 - прием на деца
08:30-09:00 - појадок
09:00-09:30 - утринска гимнастика во сала
09:30-10:30 - клуб на читатели
10:30-11:00 - ужинка со топол напиток
11:00-13:00 - сликарство и креативно изразување
13:00-13:30 - ручек
13:30-15:00 - подготовка и декорација на новогодишни колачиња
15:00-16:30 - кино
16:30-17:00 - подготовка за заминување

Среда
08:00-08:30 - прием на деца
08:30-09:00 - појадок
09:00-09:30 - утринска гимнастика во сала
09:30-10:30 - друштвени игри
10:30-11:00 - ужинка со топол напиток
11:00-13:00 - вежбаме Хип Хоп со Миа
13:00-13:30 - ручек
13:30-15:00 - моден дизајн и креации
15:00-16:30 - кино
16:30-17:00 - подготовка за заминување

Четврток
08:00-08:30 - прием на деца
08:30-09:00 - појадок
09:00-09:30 - утринска гимнастика во сала
09:30-10:30 - математика низ игра
10:30-11:00 - ужинка со топол напиток
11:00-13:00 - приказни и конверзации на англиски јазик
13:00-13:30 - ручек
13:30-15:00 - научни експерименти во домашни услови
15:00-16:30 - Christmas movie time
16:30-17:00 - подготовка за заминување

Петок
08:00-08:30 - прием на деца
08:30-09:00 - појадок
09:00-09:30 - утринска гимнастика во сала
09:30-10:30 - зимски лудории во парк
(доколку дозволува времето)
10:30-11:00 - ужинка со топол напиток
11:00-13:00 - забава по повод Стара нова година / крајот на зимскиот распуст
13:00-13:30 - ручек
13:30-15:00 - друштвени игри
15:00-16:30 - кино
16:30-17:00 - подготовка за заминување


Задолжителни резервации.

© ЕЦ СОНЦЕ - сите права задржани