Организирање на роденденски забави

24.04.2017

Дали Вашите деца ги надраснаа класичните роденденски забави во игротеките и маскотите од цртаните филмови? Тогаш е време за роденден со ЕЦ СОНЦЕ!!! Претворете ја роденденската забава на вашето дете во оригинална креативна работилница. Организираме креативни и едукативни роденденски забави со едукатор кој што 2 часа ќе ги забавува децата со едукативна и креативна содржина. Местото на забавата и темата одредете го Вие и ние ќе дојдеме да го направиме роденденот на Вашето дете уште по специјален. Цена за 1 едукатор е 1500 денари.

© ЕЦ СОНЦЕ - сите права задржани