Блог

коментари

Новости
12.12.2017

На зимски распуст во СОНЦЕ

И оваа зима „На зимски распуст во СОНЦЕ“!!!
Програмата е на неделно ниво и тоа:
- од 08.01.2018 до 12.01.2018
- од 15.01.2018 до 19.01.2018
во...

ПОВЕЌЕ

коментари

Новости
16.11.2017

Курсеви за ''Креативно истражување'' и '' Цртање и Сликање''

''Креативно истражување''


Часовите по креативно истаражување ќе бидат исполнети со најрзнодвидни изработки на предмети, декорации, дизајн, уредување и уметн...

ПОВЕЌЕ

коментари

Новости
02.05.2017

Ви најавуваме лето во СОНЦЕ!

Дневен престој за деца за време на летниот распуст!
Бидете и вие дел од летните активности кои ќе ги организираме
секој работен ден од 08-17 ч.

друштвени и...

ПОВЕЌЕ

коментари

Новости
27.04.2017

Анкета за истражување на задоволството на клиентите

Почитувани, со цел да заокружиме една година од работењето на ЕЦ Сонце, би сакале да го испитаме задоволството кај нашите клиенти, со цел да определиме во кој дел треба д...

ПОВЕЌЕ

коментари

Новости
24.04.2017

Организирање на роденденски забави

Дали Вашите деца ги надраснаа класичните роденденски забави во игротеките и маскотите од цртаните филмови? Тогаш е време за роденден со ЕЦ СОНЦЕ!!! Претворете ја роденде...

ПОВЕЌЕ

© ЕЦ СОНЦЕ - сите права задржани