Курс по тапани

2 дена во неделата

60 минути

1000 ден.

Курс по тапани

Предавач

Дарко Минов

Опис на курсот

Курс по тапани

Чланарина

Основен пакет - 1000 денари месечно
Премиум пакет - 1300 денари месечно
Сонце пакет - 2000 денари месечно

Предавач/и

Дарко Минов

Професор по тапани

Групи

Напредна група
8-18 години
понеделник
20:00 - 21:00
среда
20:00 - 21:00
Почетна група
8-18 години
понеделник
19:00 - 20:00
среда
19:00 - 20:00

Членство

Напредна група

4

Членови

0

Слободни места

4

Максимум

Почетна група

4

Членови

0

Слободни места

4

Максимум

Галерија

ОСНОВНИ ИНФОРМАЦИИ

Брoj на членови: 4 по група

2 дена во неделата

60 минути

1000 денари месечно

Постави прашање

Други курсеви

12 членови

1000 ден.

2 дена во неделата

60 мин.

12 членови

1000 ден.

2 дена во неделата

60 мин.

8 членови

1000 ден.

2 дена во неделата

60 мин.

© ЕЦ СОНЦЕ - сите права задржани