Курс по гитара

2 дена во неделата

60 минути

1000 ден.

Курс по гитара

Предавач

Филип Андонов

Опис на курсот

Свирењето на музички инструменти го зајакнува интелектот, а најголема корист се постигнува ако со изучување се почне од најмала возраст. Таа го потикнува развојот на детскиот мозок и може да им даде когнитивни предности.Исто така учењето на музички инструменти може да овозможи зголемување на коефициентот на интелегенција и да го олесни учењето на нови јазици, како и читањето на туѓите емоции.

Чланарина

Основен пакет - 1000 денари месечно
Премиум пакет - 1300 денари месечно
Сонце пакет - 2000 денари месечно

Предавач/и

Филип Андонов

Професор по Гитара

Групи

Почетна група
8-18 години
вторник
19:00 - 20:00
четврток
19:00 - 20:00
Напредна група
8-18 години
вторник
20:00 - 21:00
четврток
20:00 - 21:00

Членство

Почетна група

8

Членови

0

Слободни места

8

Максимум

Напредна група

4

Членови

4

Слободни места

8

Максимум

Галерија

ОСНОВНИ ИНФОРМАЦИИ

Брoj на членови: 8 по група

2 дена во неделата

60 минути

1000 денари месечно

Постави прашање

Други курсеви

4 членови

1000 ден.

2 дена во неделата

60 мин.

12 членови

1000 ден.

2 дена во неделата

60 мин.

12 членови

1000 ден.

2 дена во неделата

60 мин.

© ЕЦ СОНЦЕ - сите права задржани