Модерен балет

2 дена во неделата

60 минути

1000 ден.

Модерен балет

Предавач

Марија Ристеска

Опис на курсот

За децата кои го сакаат балетот но воедно сакаат да истражуваат. Модерниот балет е слободна форма на изразување и е совршен за децата кој сакаат да пробаат нешто ново, да имаат слобода во изразувањето и се иновативни. Како кај класичниот балет, така и кај модерниот балет децата ги зајакнуваат мускулите ја подобруваат флексибилноста и опсегот на движење.

Чланарина

Основен пакет - 1000 денари месечно
Премиум пакет - 1190 денари месечно
Сонце пакет - 1690 денари месечно

Предавач/и

Марија Ристеска

Балетски педагог

Групи

Подготвително ниво - Модерен балет - 4-6 години
4-6 години
понеделник
17:00 - 18:00
петок
17:00 - 18:00
Напредно ниво - Модерен балет - 4-6 години - група 1
4-6 години
вторник
18:00 - 19:00
четврток
18:00 - 19:00
Напредно ниво - Модерен балет - 4-6 години - група 2
4-6 години
среда
17:00 - 18:00
сабота
10:00 - 11:00
Подготвително ниво - Модерен балет - 7-12 години
7-12 години
понеделник
19:00 - 20:00
петок
19:00 - 20:00
Напредно ниво - Модерен балет - 7-12 години - група 1
7-12 години
вторник
20:00 - 21:00
четврток
20:00 - 21:00
Напредно ниво - Модерен балет - 7-12 години - група 2
7-12 години
среда
19:00 - 20:00
сабота
12:00 - 13:00

Членство

Подготвително ниво - Модерен балет - 4-6 години

7

Членови

5

Слободни места

12

Максимум

Напредно ниво - Модерен балет - 4-6 години - група 1

12

Членови

0

Слободни места

12

Максимум

Напредно ниво - Модерен балет - 4-6 години - група 2

0

Членови

12

Слободни места

12

Максимум

Подготвително ниво - Модерен балет - 7-12 години

0

Членови

12

Слободни места

12

Максимум

Напредно ниво - Модерен балет - 7-12 години - група 1

4

Членови

8

Слободни места

12

Максимум

Напредно ниво - Модерен балет - 7-12 години - група 2

0

Членови

12

Слободни места

12

Максимум

Галерија

ОСНОВНИ ИНФОРМАЦИИ

Брoj на членови: 12 по група

2 дена во неделата

60 минути

1000 денари месечно

Постави прашање

Други курсеви

4 членови

1000 ден.

2 дена во неделата

60 мин.

8 членови

1000 ден.

2 дена во неделата

60 мин.

12 членови

1000 ден.

2 дена во неделата

60 мин.

© ЕЦ СОНЦЕ - сите права задржани