Класичен балет

2 дена во неделата

60 минути

1000 ден.

Класичен балет

Предавач

Марија Ристеска

Опис на курсот

Балетот промовира физичка сила и издржливост, може да ја зголеми концентрацијата, да развие чувство за музика и ритам и прави да се заљубите во движењата на вашето тело. Независно дали вашето дете е 4 или 11 години, може да бенефитира од балетски инструкции соодветни за годините. Кога станува збор за децата, секој родител го сака најдоброто за нив. Започнувањето со спорт или уметност уште од најрана возраст кај секое дете е од огромна полза. Со часови по балет децата можат да започнат уште од 4 годишна возраст како за девојчиња така и за момчиња. Како и кај сите танцови форми, балетот е физички интензивен. Ги зајакнува мускулите, ја подобрува флексибилноста и опсегот на движење. Исто така балетот може да помогне во менталното и емоционалното здравје кај децата.

Чланарина

Основен пакет - 1000 денари месечно
Премиум пакет - 1190 денари месечно
Сонце пакет - 1690 денари месечно

Предавач/и

Марија Ристеска

Балетски педагог

Групи

Подготвително ниво - Класичен балет - 4-6 години
4-6 години
понеделник
18:00 - 19:00
петок
18:00 - 19:00
Напредно ниво - Класичен балет - 4-6 години - група 1
4-6 години
вторник
17:00 - 18:00
четврток
17:00 - 18:00
Напредно ниво - Класичен балет - 4-6 години - група 2
4-6 години
среда
18:00 - 19:00
сабота
11:00 - 12:00
Подготвително ниво - Класичен балет - 7-12 години
7-12 години
понеделник
20:00 - 21:00
петок
20:00 - 21:00
Напредно ниво - Класичен балет - 7-12 години - група 1
7-12 години
вторник
19:00 - 20:00
четврток
19:00 - 20:00
Напредно ниво - Класичен балет - 7-12 години - група 2
7-12 години
среда
20:00 - 21:00
сабота
13:00 - 14:00

Членство

Подготвително ниво - Класичен балет - 4-6 години

12

Членови

0

Слободни места

12

Максимум

Напредно ниво - Класичен балет - 4-6 години - група 1

7

Членови

5

Слободни места

12

Максимум

Напредно ниво - Класичен балет - 4-6 години - група 2

9

Членови

3

Слободни места

12

Максимум

Подготвително ниво - Класичен балет - 7-12 години

0

Членови

12

Слободни места

12

Максимум

Напредно ниво - Класичен балет - 7-12 години - група 1

1

Членови

12

Слободни места

12

Максимум

Напредно ниво - Класичен балет - 7-12 години - група 2

3

Членови

9

Слободни места

12

Максимум

Галерија

ОСНОВНИ ИНФОРМАЦИИ

Брoj на членови: 12 по група

2 дена во неделата

60 минути

1000 денари месечно

Постави прашање

Други курсеви

8 членови

1000 ден.

2 дена во неделата

60 мин.

4 членови

1000 ден.

2 дена во неделата

60 мин.

12 членови

1000 ден.

2 дена во неделата

60 мин.

© ЕЦ СОНЦЕ - сите права задржани